Loading...
Verkoop Trainingen2019-02-12T15:35:41+00:00

Verkooptrainingen

Salestraining

Verbeter uw verkoopresultaat

Tijdens onze verkooptrainingen leren uw medewerkers de essentie van een goed verkoopgesprek. Zo leren ze onder andere het SPIN-model toepassen en tevens het gesprek op het gedrag van de klant aan te passen. Met deze bewezen gesprekstechniek halen uw medewerkers alle knelpunten van de klant naar boven. Zo verkopen ze precies waar uw klant behoefte aan heeft en haalt u eerder nieuwe klanten binnen. De training wordt op maat naar uw organisatie aangeboden en bij voorkeur in kleine groepen gegeven voor het beste individuele resultaat.

Resultaat door verkooptrainingen

Uw leads worden klanten en u verkoopt meer aan uw bestaande klanten. En met onze doeltreffende verkooptrainingen en beproefde aanpak verbeteren wij uw verkoopprocessen. Zo zorgt u voor een gevulde sales funnel.

Meer dan 20 jaar ervaring

Vanwege meer dan 20 jaar ervaring in sales, kenmerken deze trainingen zich door een professionele en gedreven aanpak gericht op verkoop en samenwerking. Mijn opgedane kennis en ervaring in het vakgebied leiden tot praktisch advies en resultaatgerichte verkooptrainingen en begeleiding.

Verkoop en communicatie

Goede verkooptechnieken verbeteren het rendement van uw salesgesprekken. Door succesvolle acquisitie krijgt u meer nieuwe klanten, haalt u meer omzet uit bestaande klanten en verhoogt u de conversieratio.

Voor meer informatie over Verkooptrainingen door Centaurus kunt u ons bellen, 06-25633243, of het contactformulier invullen. Wij zullen dan met u contact opnemen en u meer informatie verstrekken over onze trainingen.

Loading...