Loading...
Business Simulaties2019-02-12T15:37:07+00:00

Business Simulaties

Hoe leer je het meest?

Door dingen te proberen, door ze te doen. Een leergierige, moderne organisatie heeft dit soort ondernemende mensen nodig. Ook in uw organisatie zijn ze er: gedreven professionals die zich willen blijven ontwikkelen. Mensen die verder willen leren, die bereid zijn om zelfbewust maar ook kritisch naar zichzelf en hun collega’s te kijken. Ze zijn het kapitaal van uw bedrijf. Om te groeien, hebt u zicht nodig op de talenten van uw medewerkers. En op hun minder sterke kanten. Daarmee helpt u ze om nog beter te worden. Daarmee wordt uw organisatie sterker en sterker.

Centaurus helpt u daarbij: Leren door doen.

Onze Business Simulaties kenmerken zich door een combinatie van Techniek en Praktijk.

Naast het werken als team aan het behalen van een gezamenlijk doel in verschillende rollen, zullen onze coaches en trainingsacteurs op basis van persoonlijke- team- en bedrijfsdoelstellingen en leerdoelen gericht interventies plegen.

Deze interventies hebben als doel individueel in te gaan op gedrag, leercurve en interactie binnen het team en als individu.
Aan de hand van deze evaluaties kunnen onze coaches na de simulatie samen met de kandidaten duurzame ontwikkeltrajecten opstellen, om de leerdoelen te gaan bereiken. Kortom; gelukkiger als individu en beter als team.

Voor meer informatie over Business Simulaties door Centaurus kunt u ons bellen, 06-25633243, of het contactformulier invullen. Wij zullen dan met u contact opnemen en u meer informatie verstrekken over onze Simulaties.

Loading...