Loading...
Diensten2019-02-12T15:40:17+00:00

Zoekt u een vaste medewerker voor uw bedrijf? Centaurus zoekt graag de juiste kandidaat. Wij hebben de kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in talent en de meest up-to-date kennis van sourcing. Met deze kennis zijn wij in staat een uitstekende match te maken tussen u en de kandidaat.

Wekelijks vullen wij vacatures voor bepaalde of onbepaalde tijd in, waarbij wij rekening houden met uw wensen, ambities en de bedrijfscultuur.

Klik hier voor meer informatie.

Tijdens onze verkooptrainingen leren uw medewerkers de essentie van een goed verkoopgesprek. Zo leren ze onder andere het SPIN-model toepassen en tevens het gesprek op het gedrag van de klant aan te passen.

Met deze bewezen gesprekstechniek halen uw medewerkers alle knelpunten van de klant naar boven. Zo verkopen ze precies waar uw klant behoefte aan heeft en haalt u eerder nieuwe klanten binnen. De training wordt op maat naar uw organisatie aangeboden en bij voorkeur in kleine groepen gegeven voor het beste individuele resultaat.

Klik hier voor meer informatie.

Door dingen te proberen, door ze te doen. Een leergierige, moderne organisatie heeft dit soort ondernemende mensen nodig. Ook in uw organisatie zijn ze er: gedreven professionals die zich willen blijven ontwikkelen. Mensen die verder willen leren, die bereid zijn om zelfbewust maar ook kritisch naar zichzelf en hun collega’s te kijken. Ze zijn het kapitaal van uw bedrijf.

Om te groeien, hebt u zicht nodig op de talenten van uw medewerkers. En op hun minder sterke kanten. Daarmee helpt u ze om nog beter te worden.

Klik hier voor meer informatie.